Natječaj za slobodna radna mjesta

Bosna i Hercegovina

Federacija Bosne i Hercegovine

Hercegovačko-neretvanska županija

Grad Mostar

Osnovna škola Marina Držića Buna

Na temelju članka 85. i 85a. Zakona o osnovnom odgoju i obrazovanju („Narodne novine HNŽ-a“ br. 5/00. 4/04. 5/04. i 1/14, 7/16), članka 8. Kolektivnog ugovora za djelatnost osnovnog odgoja i obrazovanja u HNŽ-a, Suglasnosti Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-a broj: 05-02-36-2415/18 od 10.12.2018. godine, te Odluke Školskog odbora o raspisivanju natječaja ur. broj: 13-04-11/19 od 03.01.2019.godine, Školski odbor Osnovne škole Marina Držića Buna raspisuje sljedeći

 

N A T J E Č A J

za slobodna radna mjesta

Read more: Natječaj za slobodna radna mjesta

POSJET KNJIŽEVNIKA

IMG 4333

Nakon što je našu školu u par navrata posjetila književnica Sonja Jurić, a onda i dječji pisac Pero Petrušić, danas nam je ukazana čast da ugostimo književnika  Dubravka Jelačića Bužimskoga.

Read more: POSJET KNJIŽEVNIKA

PRVO MJESTO ZA ODBOJKAŠE

IMG 4116

Naši odbojkaši konačno su uspjeli trijumfirati na odbojkaškome natjecanju za učenike, a u konkurenciji svih osnovnih škola Grada Mostara. Takav vrijedan uspijeh, koji je napravila tek jedna generacija naših učenika prije ove o kojoj pišemo, naši junaci prije svega duguju zajedništvu, hrabrosti i mirnoći koje su ih resile kroz čitav turnir, te bile od presudnoga značaja u svim utakmicama, a pogotovo u onima kada je bilo "gusto" i kada se lomio rezultat.

Read more: PRVO MJESTO ZA ODBOJKAŠE

Zimski izlet za učenike i roditelje 23. siječnja

rogla-zima-srecna-druzina

Nakana nam je i ove godine napraviti zimski izlet učenika viših razreda na Kupres, i to u četvrtak 23.veljače 2017.godine. Put Kupresa krenuli bi u ranim jutarnjim, a vratili se u popodnevnim satima.

Read more: Zimski izlet za učenike i roditelje 23. siječnja